Siivous

Muutto-,remontti- ja kotisiivous

Tarjoan kotitalouksille remontti-, muutto-, ja suur-, sekä päivittäisiivousta. Myös  ammattijärjestelypalvelu kuulu tarjontaan.

Mitä siivous sisältää

Remontti-, muutto-, sekä suursiivous ovat kertaluoneista siivousta ja niiden palveluiden sisältö määritellään tarjouksella.

Päivittäissiivouksen voi myös tilata kertaluonteisesti tai tehdä sopimuksen haluamallasi aikavälillä. Palveluiden sisältö on vapaasti määriteltävissä. siihen voi kuulua esimerkiksi vaatteiden silitystä. Myös vaatteiden korjaamiset onnistuu.

Mitä ammattijäjestelypalvelu sisältää

Autan turhien tavaroiden pois heitossa ja tavaroiden systemaattisesta järjestelystä, niin että ne löytyvät jatkossa loogisesti ja helposti.

Miten hyödyt ostamalla siivous- tai ammattijärjestely-palvelun 

Molemmat palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Saat arkeesi helpotusta ja lisää vapaa aikaa.

Hinta

Remontti-, muutto-, sekä suursiivouksien hinta on urakkapohjainen ja hintaan vaikuttaa asunnon kunto ja työnsisältö sekä neliömäärä.

Päivittäissiivouksen tuntihinta on sopimusasiakkailta 36 euroa /h ja kertasiivoukset 41 euro/h. Kokonaishinta määräytyy työtehtävien ja neliömäärän mukaan.

Ammattijärjestely-palvelu on tuntihinnaltaan 36 euroa tai urakkapohjainen tarjous

Miten edetään

Kerro tarvitsemasi ajankohta, huoneiden määrä sekä muut toiveesi :  soittamalla, sähköpostilla tai jätä yhteystiedot www-sivujen yhteydenottolomakkeen kautta, niin olen yhteydessä sinuun niin pian kuin mahdollista.